Okulumuzun Tanıtım Günleri

Okulumuzun tanıtımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde ilçemizin tüm ortaokul 8. sınıf öğrencileri okulumuza davet edildi ve okulumuz hakkında açıklayıcı bilgiler verildi. Öğrencilerin okulumuzu daha yakından tanıması için okul birimleri bir öğretmen eşliğinde gezi ve inceleme şeklinde tanıtıldı. Spor salonumuz, laboratuvarlarımız, kütüphanemiz, yemekhanemiz ve kantinimiz tek tek gezildi. Ayrıca çok amaçlı salonda okul hakkında birifing verildi. Okulumuzun okuttuğu dersler ve saat sayıları tek tek anlatıldı. Soru cevap şeklinde tanıtım bitirildi. Öğrenci ilgilerinin oldukça yoğun olduğu gözlendi.

22-05-202322-05-202322-05-2023

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 17:04 - Görüntülenme: 116