Haz

Okulumuz öğrencilerinden her sınıftan bir kaç öğrenci olacak şekilde hutbe uygulamaları yaptılar. Bazı öğrencilerimiz ikamet ettikleri köy camiinde uygulama yaptı; bazı öğrencilerimiz merkez camilerimizde müftülükten izin alınarak hutbe uygulaması yaptılar, cuma namazı kıldırdılar. Yine aynı camilerde öğrencilerimiz müezzinlik yaptılar.

May

Okulumuz koridorlarına öğrencilerimizin zihinsel ve fikirsel gelişimlerine katkıda bulunması amacıyla ayet ve hadis içerikli tablolar asıldı. Öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu görüldü.

May

Tübitak anasayfa linki, okulumuz sınıf öğrtmenlerinin sınıflarıyla oluşturduğu tüm watsapp gruplarında paylaşıldı ve linkteki içeriğin incelenmesi gerektiği önemle vurgulandı. Tübitakın Projeleri ve  başvuru şartları anlatıldı

May

Okulumuz öğrencilerinin zihinsel yeteneklerine katkısı olsun diye ve aynı zamanda boş zamanlarını etkin bir şekilde doldurararak zihinsel bir dinlenme olsun diye kütüphanemize ve okulun çeşitli yerlerine satranç masaları konuldu. Öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdikleri gözlemlendi.

May

Okulumuz öğrencileri 19 Mayıs Gençlik bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilçe camilerimizde, Kur'an okudular ve Hutbeye çıktılar.

May

Okulumuzun tanıtımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde ilçemizin tüm ortaokul 8. sınıf öğrencileri okulumuza davet edildi ve okulumuz hakkında açıklayıcı bilgiler verildi. Öğrencilerin okulumuzu daha yakından tanıması için okul birimleri bir öğretmen eşliğinde gezi ve inceleme şeklinde tanıtıldı. Spor salonumuz, laboratuvarlarımız, kütüphanemiz, yemekhanemiz ve kantinimiz tek tek gezildi. Ayrıca çok amaçlı salonda okul hakkında birifing verildi. Okulumuzun okuttuğu dersler ve saat sayıları tek tek anlatıldı. Soru cevap şeklinde tanıtım bitirildi.

Nis

İHH kuruluşunun desteğiyle okulumuzda bulunan kuran-ı kerim kitapları elden geçirilerek depremzedelerden ihtiyacı olanlar için yollandı.

Nis

Okulumuz 4 Nisan 2023 tarihinde öğrenci ve öğretmenlere yönelik sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunun gelişimi, öğrencilerde bir farkındalık oluşumu amacıyla, bir iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine katılım oldukça yüksek oldu. Ayrıca öğrencilere için okul koridoruna iftar sandığı konuldu ve önemi anlatıldı.

Mrt

Son sınıf öğrencilerine yönelik YKS sınav hazırlıklarında süreç konusunda ne aşamada olduğumuz, neler yapacağımız, hangi metodları uygulayacağımız konusunda ve okulda karşılaşılan sorunlarla ilgili öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle müzakerelerde bulunuldu.

Mrt

2023 Yılı Kütüphaneler haftası etkinlikleri çerçevesinde, Okulumuz kütüphanesi hafta boyunca öğrencilerimiz için açık tutuldu. Kimi öğrencilerimiz kitap okumayı; kimileri ödünç kitap almayı; kimileri ise satranç masalarımızda satranç karşılaşması yapmayı tercih etti.

Mrt

Okulumuz 2nci dönem, öğrencilerin ruhsal, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimleri için Okulumuzda düzenlenen sınıflararası Futsal Müsabakasında son maç yapıldı. Okulumuz sınıflarından 12-B sınıfı mart ayı futsal müsabaka birincisi oldu.

Ock

Okulumuz 2020-2021 Öğretim Yılında Mezun Olan ve şu anda Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okumakta olan Fethi Özbek adlı öğrencimiz, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti.

Ara

14 Ekim 2022 tarihinden itibaren devam etmekte olan Namaz Kardeşim olur musun adlı projemiz 40 gününü doldurdu.

Ara

Hedef 2023 YKS programı tanıtım videosu Okulumuz koordinatör öğretmeni Gülbahar Uyar tarafından, Öğretmen, öğrenci ve velilere izletildi.